Retail

Flexibele service voor retailbedrijven

Het diepvriesrayon is heel belangrijk in elke winkel. VDB is in dit verhaal uw partner die proactief met u samenwerkt om een interessante invulling te geven van uw diepvriesverhaal.


Private label, ook voor kleine volumes

Elke winkelketen kent de voordelen van een eigen huismerk. Het versterkt uw imago, het lokt heel wat prijsbewuste kopers en zorgt voor extra winst. VDB werkt voor u graag een product uit als Private Label.

Meer dan ijsjes alleen

Natuurlijk bieden we ons zelf geproduceerd ijs aan als Private Label. Maar ook een groot aantal andere producten kunnen we aan uw identiteit linken. Denk maar aan:

  • Groot aanbod bulkproducten
  • Gëxtrudeerde ijsproducten (bv. BIG frisco’s, triowafels, bekertjes, …)
  • Een grote variatie aan andere diepvriesdesserts zoals wafels, churros en hartige diepvriesproducten

Cooldelight: huismerk voor kleinere volumes

Voor kleinere volumes hebben wij nog een andere oplossing voor retailbedrijven. Ons eigen merk Cool Delight is de perfecte prijsbewuste aanvulling voor uw diepvriesrayon.

Een heel gamma producten van ‘ons huismerk’ kan u al per pallet bestellen. Dit is de ideale manier om op een voordelige en flexibele manier uw aanbod te vergroten.


Door onze compacte structuur kunnen wij:

  • Flexibel op uw wensen en vragen inspelen
  • Ook kleinere volumes aanbieden als Private Label
Tip: bent u op zoek naar en bepaald product voor uw diepvriesrayon?

Laat het ons weten en wij spreken onze connecties aan in heel Europa om een oplossing te zoeken.

Uw garanties bij VDB

Onze jarenlange ervaring in diepvriesproducten is een grote troef. Wij kennen de markt en de producenten in heel Europa en onderhouden goede connecties. Zo kunnen wij meedenken om u prima producten aan te bieden aan een perfecte prijs.