Vingers aflikken sinds 1932

VDB heeft al een heel lange traditie. Het oorspronkelijke bedrijf van de familie Vandenbroeck werd al in 1932 opgericht. IJs was toen nog een echt luxeproduct, en niet zo eenvoudig te verkrijgen. Mensen hadden ook nog geen diepvriezers in huis. Het roomijs werd toen vers gedraaid door ijsventers en meteen verkocht op platte wafeltjes. Pas later kwamen de gekende horentjes overgewaaid vanuit Italië.

Evolutie na WOII

Het is pas in de jaren ’50 van vorige eeuw dat er kant-en-klare roomijsproducten op de markt kwamen. Vanaf dan kon roomijs ook steeds meer thuis bewaard worden en ontstond er een totaal nieuwe manier om ijs te consumeren. Pas sinds de jaren ’70 werd roomijs industrieel gemaakt, onder meer door VDB.

Thuis in het hele diepvriesrayon

Ondertussen is VDB Frozen Food uitgegroeid tot een bedrijf dat in het hele diepvriesrayon te vinden is. Onze ijsproducten zijn nog steeds heel belangrijk, maar ook heel wat andere diepvriesproducten zitten in ons gamma. Iedereen binnen de retail, horeca en foodservice vindt in VDB Frozen Food een ervaren partner voor het diepvriesvak, kwaliteit en flexibiliteit inbegrepen!

Een volledig overzicht van ons gamma vindt u hier.